Sistemul de măcinare Zeta

Sistemul de măcinare pentru operațiuni de circulație și trecere multiplă

Potrivit pentru o mare varietate vâscozități și aproape orice produs, cu această tehnologie veți obține cea mai înaltă calitate și finețe a produsului în gama de nanometri, utilizând o mare varietate de medii de măcinare de la 0,1 mm la 3 mm în diametru. Moara cu bile cu agitator orizontal este proiectat pentru cele mai înalte viteze de producție și are un sistem de măcinare a coloanei cu intensitate extrem de mare de măcinare.

Operare simplă și fiabilă

Sistemul de măcinare Zeta este, din toate punctele de vedere, un sistem de măcinare ușor de întreținut și foarte fiabil. Începând cu proiectarea structurală a morii cu agitare, există deja o serie de avantaje: orientarea orizontală garantează umplerea omogenă a mediilor de măcinat în rezervorul de măcinare.

Prin urmare, performanța de pornire a măcinatului cu produsul este neprotejată, iar debitele foarte mari pot fi stabilite fără creșterea presiunii.

Ieșirea produsului este situată direct pe partea inferioară a rezervorului de rectificare și, prin urmare, este ușor accesibilă. În timpul funcționării, produsul curge orizontal prin moara cu agitare de la partea de admisie de pe partea de antrenare și iese prin țeava ațezată în partea inferioară a rezervorului.

Transportarea forțată a produsului prin umplerea cu bilele de măcinare tip „grindintensive” garantează o încărcare uniformă în interiorul morii, în timp ce sistemul de separare dinamică reține în mod fiabil bilele de măcinare în zona de măcinare. Acest lucru permite rate de trecere extrem de ridicate, fără creșterea presiunii în camera de măcinare și creează condiții ideale pentru circulație sau funcționare în mai multe trepte. Pentru controlul precis al temperaturii, moara cu agitare este echipată cu un sistem de răcire optimizat. Un arbore de agitare răcit este, de asemenea, disponibil ca opțiune.

Versatilitate fără limite

Sistemul de măcinare NETZSCH Zeta deține o gamă largă de aplicații și este la fel de potrivit atât pentru prelucrarea produselor cu viscozitate foarte scăzută, cât și pentru măcinarea produselor cu o concentrație ridicată de solide și o viscozitate ridicată corespunzător și tot ce e cuprins între ele. Componentele în contact cu produsul sunt disponibile în diverse materiale. În funcție de aplicație, sunt disponibile materiale precum NElast, ceramică, oțeluri speciale rezistente la abraziune și oțel inoxidabil.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Sistemul de măcinare cu cea mai mare intensitate de măcinare
 • Finețe nanometrică
 • Cea mai mică distribuție a mărimii particulelor
 • Cea mai mare eficiență a costurilor
 • Reproductibilitate exactă
 • Sistem eficient de separare centrifugală
 • Utilizarea de perle de măcinare extrem de mici, de la diametrul de 0,1 mm
 • Proiectare logică pentru cele mai înalte rate de funcționare Ideal pentru operațiuni de circulație / multipass
 • Intrare optimă a energiei cu răcire eficientă
 • Controlul ideal al temperaturii
 • Aplicabil universal pentru fiecare produs cu scalare posibilă de la laborator la mașină de producție
 • Utilizarea fiabilă a unei game variate de medii de măcinare de la 0,1 mm la 3 mm
 • Obțineți cele mai bune calități ale produselor cu randament maxim și eficiență energetică optimă
 • Mai multe configurații ale camerei de măcinare optimizate pentru produse sunt disponibile la cerere

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau