Sisteme de achiziție date NETZSCH

Optimizarea proceselor de producție, inclusiv planificarea sarcinilor de întreținere și service, necesită evaluarea datelor de proces pe o perioadă extinsă de timp. În același timp, analiza datelor poate fi utilizată pentru a evidenția timpii de producție și de scurtă durată și pentru a detecta cauzele posibile. Achiziționarea și stocarea diferitelor date de proces pot fi înregistrate continuu, pre-procesate și criptate cu două sisteme de achiziție de date diferite.

MessDat

Sistemul de achiziții de date servește la înregistrarea valorilor măsurate de la o mașină și constă în hardware-ul necesar pentru transferul măsurătorilor disponibile prin intermediul unei conexiuni Ethernet și a unui software pentru instalarea pe un PC. Următoarele valori pot fi obținute dacă punctele de măsurare necesare sunt disponibile pe mașină:

  • Consumul de energie al agitatorului
  • Viteza morii
  • Viteza pompei
  • Presiunea produsului
  • Temperatura de ieșire a produsului
  • Introducerea energiei
  • Timpul de funcționare

Datele măsurate și datele de intrare sunt stocate într-un fișier CSV, iar valorile măsurate actuale sunt afișate. Rata de achiziție poate fi prestabilită de către operator la intervale cuprinse între 1 s și 10 min. După succesul achiziției de date, este posibilă o evaluare suplimentară într-un program de calcul tabelar. MessDat este disponibil numai cu NETZSCH TEXT, NETZSCH GRAFIC și NETZSCH GRAFIC Plus.

NETZSCH-Connect

Conectarea mașinii NETZSCH la NETZSCH-Connect permite achiziționarea și stocarea diferitelor date de proces din aparat. Cu instrumentul bazat pe baza de date bazat pe browserul web, datele de proces sunt înregistrate continuu, pre-procesate și criptate în fișiere XML pe un server central printr-o rețea VPN. Cu autorizația de acces adecvată, dumneavoastră și specialiștii dumneavoastră de produs puteți vizualiza, analiza și exporta datele de pe orice PC compatibil cu rețeaua. Acest lucru vă oferă indicații privind modificările relevante ale procesului dumneavoastră de producție, permițându-vă să trasați concluzii cu privire la efectele asupra calității producției. Prin evaluarea datelor de proces pe o perioadă îndelungată de timp, puteți planifica mai bine optimizarea proceselor de producție, lucrările de întreținere și service și obțineți detalii despre producție și închideri, precum și despre cauzele posibile.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau