Producția eficientă de masă de cacao la costuri de operare reduse
Informații generale
Echipamentul de procesare Tango®, proiectat compact, asigură o pre-tăiere optimă a masei de cacao pentru obținerea lichiorul de cacao. Datorită procesului eficient de pre-tăiere, cea mai bună masă de cacao va fi obținută după trecerea printr-o moară cu agitare cu bile de tip MasterRefiner.
Cele două mori, pompa de alimentare și unitatea de comandă sunt montate pe o platformă care formează o unitate compactă ergonomică, ușor de manevrat și de asamblat.
Nu este necesar un rezervor intermediar pentru acest proces. Masa de cacao pre-tăiată cu moara de tip lamelă MasterNibs este furnizată de o pompă la moara de agitare cu bile de tip MasterRefiner, pentru măcinarea fină dintr-o singură trecere.
Operarea în partea superioară a MasterNibs permite o răcire suplimentară în partea inferioară a rezervorului morii cu lame batante. Acest lucru nu numai că generează temperaturi de conservare a aromei în timpul pre-zdrobirii masei de cacao, dar simplifică și scurtează considerabil timpul necesar întreținerii și curățării MasterNibs.



Avantaje


Considerații tehnice
Capacitatea și tipul instalației sunt determinate de mărimea boabelor de cacao, conținutul de coajă și finețea dorită.
Compus din | Capacitate în kg/h | |
Tango® 1000 | MasterNibs 1000 + MasterRefiner 200 | 750 – 1000 |
Tango® 2000 | MasterNibs 2000 + MasterRefiner 500 | 1500 – 2000 |
Tango® 4000 | MasterNibs 4000 + MasterRefiner 1000 | 3000 – 4000 |
Aplicații
Alimentar
- Lichior de cafea