Sistem Salsa®

Producția de derivați de ciocolată la cel mai înalt nivel

Informații generale

În comparație cu alte sisteme, sistemul Salsa® se remarcă prin cerințele sale mai scăzute pentru consumul de energie, apă de răcire și spațiu și pentru perioadele de procesare cele mai scurte.
Datorită construcției modulare, echipamentul este proiectat în conformitate cu cerințele dumneavoastră exacte. Instalațiile pot fi ușor extinse, ulterior.
Conceptul nostru de linie Salsa® include omogenizarea inițială a componentelor individuale într-un rezervor de amestecare cu un instrument rapid de dispersie prin centrifugare pentru circularea produsului, transferul masei în rezervorul de procesare încălzit și măcinarea fină finală în mori cu agitare cu bile, MasterRefiner.
Cu sistemul Salsa® obțineți cea mai bună reproductibilitate într-un proces definit semi-sau complet automatizat. Sistemul de control simplu, cu meniu de ghidare, care include controlul temperaturii, permite ajustarea exactă a calității dorite, cu finețe finală posibilă <15 μm.

Avantaje

  • Sistem complet încapsulat
  • Curățare ușoară
  • Cerințe energetice scăzute
  • Timp scurt de procesare
  • Cea mai bună calitate
  • Economie de spațiu
  • Foarte flexibil
  • Temperatură scăzută de procesare

Considerații tehnice

Capacitatea de producție a unui echipament depinde de mărimea morii cu agitare cu bile MasterRefiner (cu sistemul Samba). În plus, depinde foarte mult de finețea inițială a zahărului utilizat.

Tipul de moară Capacitatea tranzitată [kg/h]
Zahăr granulat Zahăr pre-măcinat
MasterRefiner 6 45 50
MasterRefiner 30 150 180
MasterRefiner 60 300 360
MasterRefiner 150 600 720
MasterRefiner 200 900 1080
MasterRefiner 300 1200 1440
MasterRefiner 500 1800 2160

* la o finețe finală de 25 μm. Finețea finală <15 μm este posibilă prin ajustarea tranzitării. Se presupune un conținut maxim de zahăr de 50% și un conținut de grăsime de 30%.

Aplicații

Cofetărie

  • Umpluturi, glazuri, compuși din ciocolată

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați