Producția de derivați de ciocolată la cel mai înalt nivel
Informații generale
În comparație cu alte sisteme, sistemul Salsa® se remarcă prin cerințele sale mai scăzute pentru consumul de energie, apă de răcire și spațiu și pentru perioadele de procesare cele mai scurte.
Datorită construcției modulare, echipamentul este proiectat în conformitate cu cerințele dumneavoastră exacte. Instalațiile pot fi ușor extinse, ulterior.
Conceptul nostru de linie Salsa® include omogenizarea inițială a componentelor individuale într-un rezervor de amestecare cu un instrument rapid de dispersie prin centrifugare pentru circularea produsului, transferul masei în rezervorul de procesare încălzit și măcinarea fină finală în mori cu agitare cu bile, MasterRefiner.
Cu sistemul Salsa® obțineți cea mai bună reproductibilitate într-un proces definit semi-sau complet automatizat. Sistemul de control simplu, cu meniu de ghidare, care include controlul temperaturii, permite ajustarea exactă a calității dorite, cu finețe finală posibilă <15 μm.

Avantaje

Considerații tehnice
Capacitatea de producție a unui echipament depinde de mărimea morii cu agitare cu bile MasterRefiner (cu sistemul Samba). În plus, depinde foarte mult de finețea inițială a zahărului utilizat.
Tipul de moară | Capacitatea tranzitată [kg/h] | |
Zahăr granulat | Zahăr pre-măcinat | |
MasterRefiner 6 | 45 | 50 |
MasterRefiner 30 | 150 | 180 |
MasterRefiner 60 | 300 | 360 |
MasterRefiner 150 | 600 | 720 |
MasterRefiner 200 | 900 | 1080 |
MasterRefiner 300 | 1200 | 1440 |
MasterRefiner 500 | 1800 | 2160 |
* la o finețe finală de 25 μm. Finețea finală <15 μm este posibilă prin ajustarea tranzitării. Se presupune un conținut maxim de zahăr de 50% și un conținut de grăsime de 30%.
Aplicații
Cofetărie
- Umpluturi, glazuri, compuși din ciocolată