Sistem Rumba®

Producție de ciocolată de înaltă eficiență

Informații generale

În comparație cu alte sisteme de producere a masei de ciocolată și de cofetărie, sistemul Rumba® se caracterizează prin cerințe reduse de energie, apă de răcire și spațiu, precum și timpi de procesare foarte scurți, deoarece procesele de măcinare și conșare lichidă se desfășoară simultan. Sistemul Rumba® vă permite, de asemenea, să economisiți unt de cacao / grăsimi și / sau lecitină.
Datorită construcției modulare, echipamentul este proiectat în conformitate cu cerințele dumneavoastră exacte. Instalațiile pot fi ușor extinse, ulterior.
În plus față de producția de bomboane standard și mase de cofetărie, puteți produce și specialități cum ar fi ciocolată de dietă sau ciocolată cu diferite tipuri de zahăr și îndulcitor nutritiv.

Proces

Rumba® reprezintă o modalitate inovatoare, unică, de a produce masele de ciocolată și de cofetărie. Vă aflați la doar trei pași de propria ciocolată.
Operațiuni curente:
Pregătirea zahărului și a altor substanțe uscate, cum ar fi laptele și pudra de cacao.
Topirea untului de cacao și a masei de cacao, amestecarea și conșarea uscată a maselor.
Conșarea umedă și măcinarea masei de ciocolată pentru dezvoltarea continuă a aromelor și gustului.
Moara agitatoare cu bile MasterRefiner cu sistem integrat Samba permite utilizarea zahărului rafinat până la o dimensiune de 1,5 mm.
Controlul eficient al procesului garantează cea mai înaltă calitate și reproductibilitatea infailibilă.

Avantaje

  • Sistem complet închis
  • Curățare ușoară
  • Consum redus de energie
  • Timp scurt de procesare
  • Cea mai bună calitate
  • Economie de spațiu
  • Grad mare de flexibilitate

Calitate

Conșarea intensă uscată cu un conținut scăzut de unt de cacao reduce conținutul umed și elimină mirosurile și aromele nedorite pentru gustul deosebit și aroma delicioasă. Încercați cu încredere echipamentul nostru!

Conșarea umedă contingentă și măcinarea fină umedă au drept rezultat produse omogene cu distribuție foarte îngustă a dimensiunii particulelor. Lăsați ciocolata astfel obținută să se topească în gură!

Măcinarea umedă fină circulară sau prin operațiunea de tranzit duce la obținerea calității dorite cu cea mai mare flexibilitate posibilă. Indiferent dacă este neagră, albă sau maro, ciocolata va deveni o plăcere.

Considerații tehnice

Mărimi ale instalațiilor de producție Rumba®
Mărime maximă a lotului Amprentă la sol
Rumba® 750 750 kg / 1,653 lb 40 m2
Rumba® 1500 1,500 kg / 3,306 lb 60 m2
Rumba® 3000 3,000 kg / 6,613 lb 100 m2
Rumba® 6000 6,000 kg /13,227 lb 120 m2

Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute în planificarea și realizarea cerințelor dumneavoastră specifice. Un proces de producție perfect adaptat nevoilor dumneavoastră va asigura calitatea și reproductibilitatea produsului.

Aplicații

Cofetărie

  • Ciocolată

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau