Sistem de pre-tăiere de mare flexibilitate și calitate pentru materiile prime de cofetărie și pentru re-prelucrări
Informații generale
Echipamentul MasterCream a fost dezvoltat pentru rafinarea flexibilă și eficientă a materiilor prime de cofetărie, cum ar fi nucile, precum și pentru reprocesarea materiilor prime.
Fie că este integrat în înstalațiile NETZSCH Rumba® sau Salsa®, în linia dumneavoastră existentă sau ca mașină autonomă – NETZSCH MasterCream este un complement optim pentru producția dumneavoastră.
Pasta de nuci pre-măcinată sau prelucrată poate fi transportată direct la un rezervor de proces pentru procesare ulterioară.
Combinația dintre unitatea de pre-tăiere și o moară agitatoare orizontală cu bile pentru măcinarea fină permite obținerea de produse premium, cum ar fi crema de nuci sau pasta prelucrată.
Componentele mici și închise ale echipamentelor, echipate cu tehnologie optimă de măcinare, conduc la temperaturi scăzute de prelucrare (40 ° C până la 50 ° C) și un profil de aromă îmbunătățit al produsului dumneavoastră, dar și la o durată mai mare de depozitare


Avantaje

Considerații tehnice
Capacitățile de transfer variază în funcție de produs și de finețea finală dorită.
Putere [kW] | Capacitate de tranzit [kg/h]* | |
MasterCream 10 | 17 | 200-750 |
MasterCream 20 | 30 | 500-1500 |
MasterCream 30 | 55 | 1000-4000 |
*pentru alune de pădure întregi
Aplicații
Cofetărie
- Umpluturi, glazuri, compuși din ciocolată
- Ciocolată