Sistem MasterCream

Sistem de pre-tăiere de mare flexibilitate și calitate pentru materiile prime de cofetărie și pentru re-prelucrări

Informații generale

Echipamentul MasterCream a fost dezvoltat pentru rafinarea flexibilă și eficientă a materiilor prime de cofetărie, cum ar fi nucile, precum și pentru reprocesarea materiilor prime.
Fie că este integrat în înstalațiile NETZSCH Rumba® sau Salsa®, în linia dumneavoastră existentă sau ca mașină autonomă – NETZSCH MasterCream este un complement optim pentru producția dumneavoastră.
Pasta de nuci pre-măcinată sau prelucrată poate fi transportată direct la un rezervor de proces pentru procesare ulterioară.
Combinația dintre unitatea de pre-tăiere și o moară agitatoare orizontală cu bile pentru măcinarea fină permite obținerea de produse premium, cum ar fi crema de nuci sau pasta prelucrată.
Componentele mici și închise ale echipamentelor, echipate cu tehnologie optimă de măcinare, conduc la temperaturi scăzute de prelucrare (40 ° C până la 50 ° C) și un profil de aromă îmbunătățit al produsului dumneavoastră, dar și la o durată mai mare de depozitare

Avantaje

  • Performanță puternică de măcinare
  • Viteză variabilă și ajustare a instrumentului de măcinare
  • Procesare la temperaturi scăzute
  • Timp scurt de ședere al produsului
  • Design compact și ușor de curățat

Considerații tehnice

Capacitățile de transfer variază în funcție de produs și de finețea finală dorită.

Putere [kW] Capacitate de tranzit [kg/h]*
MasterCream 10 17 200-750
MasterCream 20 30 500-1500
MasterCream 30 55 1000-4000

*pentru alune de pădure întregi

Aplicații

Cofetărie

  • Umpluturi, glazuri, compuși din ciocolată
  • Ciocolată

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați