Portofoliu

Principalele noastre proiecte

– Terapia S.A .: proiectare și execuție la cheie pentru sistemul de producere, stocare și distribuție a apei purificate pentru forme farmaceutice orale, conform GMP / FDA cu o capacitate de 150 l / h – validate conform GMP / EP9 pentru Centrul de Cercetare-Dezvoltare

Adresa: Str. Fabricii nr. 124 Cluj Napoca, Jud. Cluj

– Pasteur Filipeștii de Pădure: Sistem de producere, stocare și distribuție a apei pentru administrare orală în formă farmaceutică conform GMP / FDA capacitate de 4000 l / h – validată conform GMP / EP9

Adresa: Str. Principală nr. 944 Filipeștii de Pădure, Jud. Prahova

– Pasteur Giulești: modernizarea sistemului de producere, stocare și distribuție a apei pentru injectabile, conform GMP / FDA cu o capacitate de 250 l / h – validată conform GMP / EP9

Adresa: Calea Giulești nr. 333, Sector 6, București

– Linde Gas Romania S.A .: Sistem complex la cheie pentru producerea, stocarea și distribuția  de apă ultra pură, prin osmoză inversă și electrodeionizare, pentru obținerea hidrogenului prin cracarea catalitică a metanului. Monitorizarea și controlul optim al parametrilor prin telecomandă de la Centrul de monitorizare și control al companiei Linde Gas.

Adresa: Perimetrul industrial Linde Gas România pentru oțelul special din oțel inoxidabil al companiei Erdemir, Târgoviște

– Zentiva S.A. București (fostul SICOMED): Modificarea sistemului de purificare a apei pentru forme farmaceutice orale și introducerea unui sistem on-line de iradiere UV și un schimbător de căldură cu tub-în-tub + răcitor de lichid în circuit.

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

– Zentiva S.A. București (fostă SICOMED): Modernizarea liniei de producție Aseptic Small Volume Paranteral Solutions (forme farmaceutice injectabile).

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

– Zentiva S.A. București (fostul SICOMED): modificarea sistemului de distribuție a apei purificate și eliminarea brațelor moarte pe liniile de umplere a fiolelor (forme farmaceutice injectabile), utilizând echipamente de sudură orbitală.

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

– Pharmex Rom Industry S.A. Mogoșoaia: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V

Adresa: Str. Crizantemelor 1, Mogoșoaia, Ilfov.

– Farmex Company SRL Pipera: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V

Adresa: 30 Drumul Potcoavei, Voluntari-Pipera, Ilfov.

– Farmacom S.A. Brașov: sistem de osmoză inversă și electrodeionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V.

Adresa: Str. Zizinului nr. 112, Brașov

– Microsin SRL Bucuresti: sistem de osmoză inversă si electro-deionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V.

Adresa: str. Pericle Papahagi 51-63, București

– Hofigal SA Bucuresti: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V.

Adresa: Str. Intrarea Serelor nr. 2, Sector 4, București.

– Institutul de Dezvoltare și Cercetare Apicolă, București: sistem de osmoză inversă și electrodeionizare, distribuție și stocare pentru purificarea apei pentru forme orale farmaceutice. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V.

Adresa: Str. Ficusului nr. 42, Sector 1, București

– IRCON SRL Iași: sistem de osmoza inversa si electro-deionizare, distributie si stocare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V.

Adresa: 6 Calea Chișinăului, Iași

– IRCON SRL Iași: Producție si distribuție aer comprimat pentru industria farmaceutica. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EPV.

Adresa: 6 Calea Chișinăului, Iași

– GSK Europharm Brașov: Bucla din oțel inoxidabil pentru optimizarea extinderii și distribuției apei purificate.

Adresa: strada Poienelor 5, Brașov

– Stefatos Engineering Atena: echipament la cheie și proiect pentru sistemul de producere, distribuția apei și stocarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EPV (Farmacopeea europeană a cincea ediție) pentru Labormed Pharma S.A. București. Notă: Sistemul de apă ultra-purificată de la Labormed Pharma SA a fost cel mai modern din Europa la data la care a fost instalat!

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady 46, Sector 3, București.

– IMV East Romania: 20 de metri cubi / h sistem de alimentare cu apă pentru S-Park Băneasa

Adresa: Str. Tipografilor nr. 13-15, Sector 1, București.

– Zarea S.A .: Diferite bucle din oțel inoxidabil conform planului beneficiarului.

Adresa: Bulevardul București nr. 111, Sector 1, București.

 Linde Gas Romania S.A .: Producerea, depozitarea și distribuția la cheie a sistemului de apă ultra pură, prin osmoză inversă și electrodeionizare, pentru obținerea hidrogenului prin cracarea catalitică a metanului. Monitorizarea și controlul optim al parametrilor prin telecomandă de la Centrul de monitorizare și control al companiei Linde Gas.

Adresa: Hoeganaes Europe Corporation S.A., 33 Șoseaua Urziceni, Buzău.

– Fiterman Pharma SRL Iași: Buclă din otel inoxidabil de distribuție apă purificată, incluzând monitorizarea parametrilor apei purificate.

Adresa: Orașul Tomești, Drumul Județean nr. 249 E Tomești, Tutora KM 0,900.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau