Portofoliu

Principalele noastre proiecte

– Terapia S.A .: proiectarea și dezvoltarea sistemelor de producție, depozitare și distribuție a apei pentru forme farmaceutice orale, conform GMP / FDA cu o capacitate de 150 l / h – validate conform GMP / EP8

 

– Pasteur Filipeștii de Pădure: Sistem de producere, depozitare și distribuție a apei pentru administrare orală în formă farmaceutică conform GMP / FDA capacitate de 4000 l / h – validată conform GMP / EP 8

 

– Pasteur Giulești: modernizarea sistemului de producție, depozitare și distribuție a apei pentru injectare, conform GMP / FDA cu o capacitate de 250 l / h – validată conform GMP / EP 8

 

– Linde Gas Romania S.A .: Producerea, depozitarea și distribuția la cheie a sistemului de apă ultrapură, prin osmoză inversă și electrodeionizare, pentru obținerea hidrogenului prin cracarea metanului catalitic. Monitorizarea și controlul optim al parametrilor prin telecomandă de la Centrul de monitorizare și control al companiei Linde Gas.

Perimetrul industrial Linde Gas România pentru oțelul special din oțel inoxidabil al companiei Erdemir

 

– Zentiva S.A. București (fostul SICOMED): Modificarea sistemului de purificare a apei pentru forme farmaceutice orale și introducerea unui sistem on-line de iradiere UV și un schimbător de căldură cu tub-în-tub + răcitor de lichid în circuit.

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

 

– Zentiva S.A. București (fostă SICOMED): Modernizarea liniei de producție Aseptic Small Volume Paranteral Solutions (forme farmaceutice injectabile).

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

 

– Zentiva S.A. București (fostul SICOMED): modificarea distribuției bucșei de țevi din oțel inoxidabil și eliminarea picioarelor moarte pe liniile de umplere a fiolelor (forme farmaceutice injectabile), utilizând echipamente de sudură orbitală.

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady nr. 50, Sector 3, București.

 

– Pharmex Rom Industry S.A. Mogoșoaia: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea ediție a Farmacopeei Europene).

Adresa: Str. Crizantemelor 1, Mogoșoaia, Ilfov.

 

– Farmex Company SRL Pipera: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea a Farmacopeei Europene).

Adresa: 30 Drumul Potcoavei, Voluntari-Pipera, Ilfov.

 

– Farmacom S.A. Brașov: sistem de osmoză inversă și electrodeionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea a Farmacopeei Europene).

Adresa: Str. Zizinului nr. 112, Brașov

 

– Microsin SRL Bucuresti: sistem de osmoză inversă si electro-deionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea ediție a Farmacopeei Europene).

Adresa: str. Pericle Papahagi 51-63, București

 

– Hofigal SA Bucuresti: sistem de osmoză inversă și electro-deionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea a Farmacopeei Europene).

Adresa: Str. Intrarea Serelor nr. 2, Sector 4, București.

 

– Institutul de Dezvoltare și Cercetare Apicolă, București: sistem de osmoză inversă și electrodeionizare, distribuție și depozitare pentru purificarea apei pentru forme orale farmaceutice. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea a Farmacopeei Europene).

Adresa: Str. Ficusului nr. 42, Sector 1, București

 

– IRCON SRL Iași: sistem de osmoza inversa si electro-deionizare, distributie si depozitare pentru purificarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EP V (ediția a cincea a Farmacopeei Europene).

Adresa: 6 Calea Chișinăului, Iași

 

– IRCON SRL Iași: Productie si distributie aer comprimat pentru industria farmaceutica. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EPV (Farmacopeea europeană a cincea ediție).

Adresa: 6 Calea Chișinăului, Iași

 

– GSK Europharm Brașov: Bucla din oțel inoxidabil pentru optimizarea extinderii și distribuției apei purificate.

Adresa: strada Poienelor 5, Brașov

 

– GSK Europharm Brașov: Construcție din oțel mobil din oțel inoxidabil pentru instalarea filmului de acoperire pentru tablete.

Adresa: strada Poienelor 5, Brașov

 

– Stefatos Engineering Atena: echipamente turn-key de osmoză inversă și sistem de purificare electro-deionizare, distribuția apei și depozitarea apei pentru forme farmaceutice orale. Validarea sistemului în conformitate cu GMP (bunele practici de fabricație) și EPV (Farmacopeea europeană a cincea ediție) pentru Labormed Pharma S.A. București. Notă: Sistemul de apă ultra-purificat de la Labormed Pharma SA a fost cel mai modern din Europa la data la care a fost înființat!

Adresa: Bulevardul Theodor Pallady 46, Sector 3, București.

 

– IMV East Romania: 20 de metri cubi / h sistem de alimentare cu apă pentru S-Park Băneasa

Adresa: Str. Tipografilor nr. 13-15, Sector 1, București.

 

– Zarea S.A .: Diferite bucle din oțel inoxidabil conform planului destinatarului.

Adresa: Bulevardul București nr.1 111, Sector 1, București.

 

Linde Gas Romania S.A .: Producerea, depozitarea și distribuția la cheie a sistemului de apă ultrapură, prin osmoză inversă și electrodeionizare, pentru obținerea hidrogenului prin cracarea metanului catalitic. Monitorizarea și controlul optim al parametrilor prin telecomandă de la Centrul de monitorizare și control al companiei Linde Gas.

Hoeganaes Europe Corporation S.A., 33 Șoseaua Urziceni, Buzău.

 

– Fiterman Pharma SRL Iași: Bucla de tuburi din otel inoxidabil de distribuție purificată, incluzând monitorizarea parametrilor apei purificate.

Adresa: Orașul Tomești, Drumul Județean nr. 249 E Tomești, Tutora KM 0,900.

– Prutul S.A. Galați: Dispersor de mare capacitate pentru introducerea de aditivi pentru conservare și pentru prevenirea spumei (anti-foaming)

– Mondial S.A. Lugoj: Moară orizontală tip LMK20 pentru prelucrarea masei de porțelan

– Sentosa SRL Cluj: Echipamente de dispersie tip MasterMix 45 și MasterMix 90 pentru producția de vopsele decorative (decorative paints)

– Technophar SRL Cornu: Echipament de dispersie de laborator