Politică de confidențialitate

1. INTRODUCERE

KOGAION COM S.R.L., este o persoană juridică de naționalitate română, având sediul social București,
Str. Dumitru Theodor Neculuţă 20, Sector 2.

Ne angajăm sa respectam noile reguli impuse de Regulamentul european nr. 679 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin intermediul prezentei politici îți explicăm ce date cu caracter personal prelucrăm,  cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum îți protejăm aceste date pe care ni le-ai dezvăluit.

De asemenea, te informăm asupra drepturilor de care beneficiezi și te ghidam cu privire la modalitatea de exercitare.

 

2. DATELE PERSONALE COLECTATE

  • date de identitate: nume și prenume, numele companiei pe care o reprezinți;
  • date de contact: adresa e-mail, telefon, eventual adresa contractare și facturare;
  • date tehnice: date de conectare, inclusiv IP, sistemul și platforma de operare, identificare browser, locația, tehnologii folosite pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului;
  • date de utilizare: a site-ului web, a produselor și serviciilor noastre;
  • date de marketing: preferințele tale de a primi informări de la noi sau de la terți.

 

3. CUM COLECTAM

Colectam datele tale personale prin:

  • intermediul formularelor de contact din meniurile de portofoliu și servicii din site,
  • abonarea la livrarea materialelor de marketing,
  • comunicarea directa cu noi prin e-mail, telefon sau alte mijloace,
  • intermediul tehnologiei automate atunci când interacționezi cu site-ul nostru prin utilizarea de cookies și alte tehnologii similare,
  • intermediul furnizorilor de servicii de analiza (precum Google),
  • altor furnizori de servicii

I. În cadrul secțiunii newsletter*:

*Disponibilă în subsolul paginii

Datele cu caracter personal pe care le colectăm în aceasta secțiune sunt:

  • Adresa de email
  • Adresa IP

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (adică mesaje care să prezinte noutăţi, caracteristici noi sau oferte promoţionale).

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, în cadrul secțiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele şi serviciile noastre. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să respectaţi instrucţiunile incluse în e-mail, să bifați butonul de dezabonare sau să trimiteţi un răspuns cu solicitarea dumneavoastră.

II. În cadrul formularului de contact*:

* Disponibil pe pagina https://kogaion.com.ro/contact/

Datele cu caracter personal pe care le colectam în această secțiune sunt:

  • Nume
  • Adresa email
  • Telefon

Folosim aceste date pentru a va permite sa ne adresați diverse cereri, fie în legătură cu produsele și serviciile noastre, fie în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului.

Informații cu privire la drepturile dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politica de confidențialitate.

III. În cadrul formularului de solicitare informații suplimentare*:

* Disponibil pe pagina de produs

Datele cu caracter personal pe care le colectam în această secțiune sunt:

  • Nume
  • Adresa email
  • Telefon

Folosim aceste date pentru a va permite sa ne adresați diverse cereri în legătură cu produsele și serviciile noastre,

4. SCOPUL COLECTĂRII ȘI TEMEIUL JURIDIC

Colectam informații ce conțin date personale sau tehnice ca urmare a obligațiilor legale sau contractuale ce ne revin sau în virtutea exercitării unui interes legitim legat de activitatea noastră comercială și le folosim pentru:

  • a te putea înregistra ca potențial client,
  • pentru a putea comunica cu tine în perioada precontractuala sau contractuala,
  • pentru a contracta
  • a te informa în legătură cu modificări relevante ale termenilor și condițiilor sau ale politicii de confidențialitate.

În temeiul consimțământului sau opțiunii tale, prelucram datele tale personale si pentru:

  • a crea profiluri de client; consimțământul tău care poate fi acordat sau retras prin modificarea preferinței tale pe site-ul nostru.
  • administrarea site-ului (analiza date, statistici, cercetare); vom respecta politica de cookie-uri asa cum ai setat-o pe site
  • a-ți oferi informatici despre ofertele speciale sau alte serviciile aflate în oferta noastră ce ar putea fi de interes pentru tine, publicitate relevantă, pentru a-ți face sugestii și recomandări despre alte bunuri și servicii ce ar putea fi de interes pentru tine; consimțământul tău care poate fi acordat sau retras prin modificarea preferinței tale pe site-ul nostru.

În măsura în care vom folosi informațiile deținute  în alte scopuri decât cele mai sus declarate, iți vom solicita în mod expres consimțământul și îți vom explica de ce noi drepturi beneficiezi în aceasta situație.

 

5. IMPOSIBILITATEA/REFUZUL DE A NE FURNIZA ANUMITE DATE PERSONALE

În situația în care nu ne furnizezi informațiile solicitate este foarte probabil sa nu poți utiliza în parametrii normali site-ul nostru și de asemenea sa nu putem accepta și prelucra solicitarea ta și să nu fim în măsura să iți furnizam produsele sau serviciile de interes pentru tine.

 

6. UTILIZATORI

Datele tale sunt folosite de KOGAION COM S.R.L. și, parțial, de către terții prestatori de servicii cu care colaboram, care sunt în măsura sa ofere garanții în legătură cu securitatea și confidențialitatea datelor tale și procesează datele în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Terții colaboratori activează în domenii precum: servicii IT și mentenanță, găzduire baze de date intern și în cadrul UE, contabilitate și fiscalitate, consultanta si asistenta juridica, servicii de analiza comportamentala(Google Analytics, Facebook), autorități publice.

 

7. LOCUL STOCĂRII BAZEI DE DATE

Atât pagina de internet cât și baza de date conținând informații cu caracter personal sunt găzduite/stocate pe servere securizate din România și Uniunea Europeana.

 

8. MASURI DE SECURITATE

KOGAION COM S.R.L. se preocupa în mod special și constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natura sa protejeze datele dvs cu caracter personal și sa evite breșe de securitate atât în ceea ce privește informația stocata on-line cat și pe suport fizic. În mod exemplificativ enumeram o serie de masuri implementate: securitatea rețelei și a transferului de date, auditare și testare a infrastructurii, acces limitat și controlat la bazele de date, personal instruit, transfer de date în afara României realizat doar către entități ce pot asigura o protecție similară, etc.

 

9. PERIOADA DE STOCARE

În cazul în care prelucram datele tale pentru executarea unor obligații precontractuale/contractuale vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru executarea contractului și pentru o perioada ulterioară suplimentara de 3 ani.

În cazul în care prelucram datele tale în virtutea unei obligații legale sau în interes public vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publică.

În cazul în care prelucram datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana când ne vei solicitam sa ne oprim cu excepția cazului în care vom putea demonstra ca motivul pentru care colectam și stocam este prioritar fata de interesele, drepturile și libertățile tale.

În cazul în care prelucram datele tale în baza acordului tau expres, vom stoca datele pana la momentul la care ne vei cere sa ne oprim.

 

10. AUTOMATIZAREA PROCESULUI DECIZIONAL

KOGAION COM S.R.L. nu folosește procese automatizate care pot genera efecte juridice care te privesc sau care te pot afecta într-o măsură semnificativa.

 

11. DEZABONARE COMUNICĂRI DE TIP NEWSLETTER

Poti sa te dezabonezi de la comunicările de marketing fie prin utilizarea link-ului de dezabonare din e-mailurile noastre fie prin actualizarea opțiunii pe site-ul nostru.

 

12. POLITICA DE COOKIE-URI

Folosim cookie-uri pentru a te distinge în raport de ceilalți utilizatori ai site-ului nostru, pentru a-ți ușura navigarea și pentru a ne permite sa îmbunătățim performantele site-ului dar și experienta ta de utilizare.

Utilizam astfel cookie-uri de analiza si statistica, de funcționalitate și publicitate, descrise în amănunt în pagina Politică de cookie-uri.

Poți actualiza oricând opțiunea ta privind utilizarea cookie-urilor prin utilizarea aplicației din site-ul nostru.

 

13. DREPTURI

  1. Dreptul la informare – ai dreptul să știi dacă datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioada și dacă aceste date fac obiectul unei prelucrări automate de natura sa producă efecte juridice sau sa te afecteze in mod semnificativ.
  2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, în mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de ștergere – în cazul în care ți-ai retras consimțământ acordat, te opui prelucrării datelor, prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesara pentru realizarea scopurilor în care datele au fost colectate și prelucrate, poți cere ca datele tale personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea –în cazul în care se aplică anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea datelor tale personale.
  6. Dreptul de opoziție –în anumite cazuri ai dreptul să te opui procesării datelor tale personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de opoziție în legătură cu prelucrarea automata – În situația în care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrări automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau va poate afecta într-o maniera semnificativa, ești îndreptățit sa ne solicitați sa  excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ai dreptul sa soliciti ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
  10. Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul să iti retrage în orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.
  11. Dreptul de a depune o plângere – dacă vrei sa faci o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucram datele tale cu caracter personal, te invitam sa ne contactezi folosind datele precizate mai sus. Te asiguram ca toate sesizările și plângerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism și deplina confidențialitate. Dacă totuși ești nemulțumit de modalitatea în care am răspuns sesizărilor tale, te poți adresa autorităților ce dețin rol de control asupra activității noastre în materie de date cu caracter personal. În România aceasta autoritate este reprezentata de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ale cărei informații de contact le regăsiți la: dataprotection.ro.

Vă puteţi exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri şi trimiterea acesteia prin email la adresa gdpr@kogaion.com.ro, prin poștă la adresa Str. Dumitru Theodor Neculuţă 20, Sector 2, Bucureşti sau telefonic la : +4 0722 505.968 / +4 0720 209.049.

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu vă reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordăm cea mai mare importanță  aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionăm să rămânem pe deplin conformați prevederilor legale  în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau