NETZSCH SmartRemoval

Sistemul economic și inovator pentru schimbarea ușoară a sacilor de filtrare

Informații generale

Acest nou tip de sistem de schimbare a sacilor de filtrare combină avantajele sistemelor convenționale de îndepărtare laterală și superioară a ansamblului într-un singur produs.

În trecut, alegerea companiilor care achiziționează sisteme de filtrare a prafului a fost, în general, limitată de tipul de instalație deținut: în principiu, dacă doar înălțimea clădirii făcea posibilă schimbarea filtrului, era ales un Sistem de Eliminare Superioară, deoarece astfel de sisteme au întotdeauna conținut scăzut de praf rezidual, comparativ cu Sistemele de Eliminare Laterală. Cu toate acestea, în cazul în care clădirea era prea mică, a fost ales întotdeauna un Sistem de Eliminare Laterală, deși acestea au însemnat întotdeauna întreruperi mai lungi pentru schimbarea sacilor de filtrare și pentru curățare. Acest lucru a fost considerat mai eficient, comparativ cu costurile ridicate necesare pentru lucrările de modificare a instalațiilor de producție.

Această dilemă a inspirat inginerii de proiectare de la NETZSCH Trockenmahltechnik GmbH să analizeze problema schimbării sacilor de filtrare din punctul de vedere al clientului. Inovația la nivel mondial rezultă un nou tip de sistem de schimbare a sacilor de filtrare care combină avantajele sistemelor convenționale de eliminare într-un singur produs.

Fără instrumente, rapid și ușor

Principala preocupare conceptuală în timpul dezvoltării SmartRemoval a fost, în primul rând, aceea de a permite schimbarea sacilor intuitiv fără unelte, care ar putea fi realizată cu ușurință și rapid. În practică, întreruperile necesare pentru schimbarea sacilor de filtrare constituie un factor de cost major, care poate fi chiar decisiv pentru rentabilitatea campaniilor individuale cu schimbare frecventă a produselor.

O atenție suplimentară a fost adusă reducerii conținutului de praf rezidual până la cel al unui Sistem de Eliminare Superioară. Într-un final, designerii SmartRemoval au reușit să rezolve ambele sarcini. Tehnologia bine gândită a instalației este construită astfel încât să excludă erorile de montare, iar montarea dispozitivului SmartRemoval este cu până la 80% mai rapidă decât cea a Sistemelor anterioare de Eliminare Laterală. În plus, conținutul său de praf rezidual este atât de scăzut, încât este comparabil cu cel al Sistemelor convenționale de Eliminare Superioară.

  • Timp de montare cu până la 80% mai scurt comparativ cu Sistemele de Eliminare Laterală.
  • Ușor de montat de pe latura cu gaze brute, fără unelte suplimentare.
  • Tehnologia Snap Ring dovedită garantează etanșeitatea camerei cu aer comprimat.
  • Același conținut de praf rezidual ca și în cazul Sistemelor de Eliminare Superioară cu inel de prindere.
  • Nu pot apărea erori de montare.
  • Nu este necesar un spațiu suplimentar în clădire pentru demontarea carcaselor de sprijin, cum este necesar pentru Sistemele de Eliminare Superioară.
  • Sistemele existente pot fi modificate și adaptate

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau