NETZSCH Alpha

Următoarea generație de mori cu bile cu agitare

Noi standarde de creație au fost de asemenea stabilite pentru noul Alpha încă de la început și a fost utilizată o nouă expresie a formei care comunică în mod clar puterea inovatoare a NETZSCH și în design. În locul carcasei turnate, a instrumentelor externe și a conductelor există o construcție sudată, dinamică și curbată, a plăcilor grele, care îndeplinește, de asemenea, o funcție portantă.

Designul ergonomic al suportului pentru mașini a fost un aspect primordial în timpul fazei de dezvoltare. Alpha are o cameră de măcinare autoportantă, care asigură o bună accesibilitate la zona de măcinare în timpul funcționării și întreținerii. Datorită montajului ergonomic al camerei de măcinat, schimbarea produselor este destul de ușoară, în special pe modelele mai mici.

Noul model Alpha stabilește standardul în ceea ce privește flexibilitatea și manevrabilitatea și, datorită modularității sale, permite soluții specifice clientului: sisteme de măcinare diferite pot fi montate pe un suport de bază – personalizat pentru cerințele produsului pe care trebuie să îl procesați.

Avantajul pe care îl aduce acest sistem modular este standardizarea pe mai multe sisteme și, prin urmare, opțiunea de transformare economică a unei mașini într-un nou sistem de măcinare. În plus, Alpha® este, de asemenea, platforma pentru viitoarele tehnologii NETZSCH, care vă garantează securitatea investițiilor pe termen lung.

Noua platformă de mașini modulară NETZSCH Alpha® este proiectată astfel încât să poată fi montate patru sisteme diferite de măcinare pe aceeași platformă, în funcție de capacitatea de antrenare definită: sistemul de măcinare cu discuri avansate, Discus, sistemul Zeta® cu separare optimă de măcinare, noul sistem fix, Macro și noul sistem de măcinare, Neos.

Alpha® Cart

Acest sistem este folosit pentru întreținere, precum și schimbarea perlelor de măcinare care se colectează și se mută cu ușurință. De asemenea, uneori este necesar ca diferite sisteme de măcinare să fie mutate din sau în mașină. Cu cartușul flexibil Alpha multifuncțional aveți un instrument care poate fi utilizat pentru toate sistemele de măcinare pentru a simplifica foarte mult aceste sarcini.
Tava de serviciu integrată reține întreaga încărcătură de bile și previne pierderea lor în timpul întreținerii. Rezervorul de colectare poate fi îndepărtat fără echipament suplimentar de ridicare. Un alt avantaj este acela că un astfel de echipament de service poate fi utilizat pentru mai multe mașini.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau