Membrane pentru procedeul de osmoză inversă RO

Osmoza inversă este un proces care îndepărtează particulele cu o decupare de masă moleculară cuprinsă între 100 și 200. Acest proces este perfect pentru îndepărtarea substanțelor ca: ioni metalici, acizi, zaharuri, coloranți, rășini naturale și ioni. Membrana hidraulică RO oferă diferite grade de flux și caracteristici de respingere, special adaptate pentru a trata multiple și diverse aplicații de tratare a apei.

SWC (Compus de apă de mare)

Pe măsură ce lumea se confruntă cu un deficit de apă dulce, Hydranautics aduce o gamă de membrane SWC RO pentru a satisface cerințele industriei de desalinizare. Membranele SWC au îmbunătățit productivitatea și respingerea sării timp de peste două decenii, reducând în același timp impactul asupra mediului. Membranele SWC vin într-o gamă de formulări inovatoare, în funcție de nivelul de salinitate al apei de mare.

CPA (poliamidă compusă)

Apa ultrapură este esențială în mai multe aplicații industriale. Membranele CPA RO sunt considerate ca fiind standardul industriei pentru toate aplicațiile critice de înaltă puritate – de la industria farmaceutică la cea energetică. Liniile CPA ale membranelor RO spiralate sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și oferă performanțe de neegalat cu cele mai ridicate rate de respingere a sării.

ESPA (poliamidă de economisire a energiei)

Energia necesară pentru presurizarea apei de alimentare RO este cea mai mare contribuție la consumul total de energie al instalației RO. Ca urmare, membranele tolerante la clor au ajutat tehnologia membranelor să devină accesibilă și rentabilă prin reducerea consumului de energie necesar pentru funcționarea sistemului RO. Membranele ESPA sunt alegerea optimă pentru aplicații care necesită eficiență energetică ridicată, cu productivitate fără compromis și respingere a sării.

LFC (compus cu încărcătură redusă)

LFC3-LD din membranele inovatoare cu încărcătură redusă LD Technology ™ combină atributele unei suprafețe încărcate în mod neutru cu hidrofilitatea, pentru a obține cea mai scăzută degafurare organică și coloidală, în cele mai solicitante condiții de alimentare cu apă. Combinând atributele unei încărcări de suprafață neutre și a hidrofilității, LFC3-LD oferă o reducere semnificativă a ratelor de zgâriere, crescând eficiența membranei prin restabilirea performanțelor nominale după curățare.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau