MasterMill Submersible Basket Mill

Cel mai înalt grad de eficiență

General

NETZSCH MasterMill este binecunoscuta Moară cu Coș Submersibilă Premier PSM, acum cu un nou nume.

Eficiența ridicată este însăși simplitatea.

MasterMill este un sistem de dispersie extrem de versatil, care poate fi aplicat unei game largi de industrii de prelucrare. Acestă moară cu coș a redefinit sistemele de dispersie care funcționează discontinuu, pe șarje. Design-ul său asigură trecerea materialelor prin zona de dispersie cu densitate ridicată, din camera de măcinare, la o frecvență înaltă. Sistemul oferă un grad ridicat de dispersie, care poate fi, de multe ori, mai eficient decât sistemele tradiționale. Cel mai bine, acest nivel excepțional de eficiență este obținut fără conducte, pompe sau transfer de materiale. Simplitatea sistemului Basket Mill permite obținerea unor randamente foarte mari de materiale de la lot la lot, de până la 99%. Aceasta înseamnă mai puțin timp alocat pentru curățenie și o reducere a cantității de solvenților reziduali. Pre-mixarea, dispersia, amestecarea și diluarea sunt realizate într-o singură unitate care necesită mai puțin spațiu, mai puțin timp și mai puțină energie pentru a obține rezultate mai bune.

Considerații tehnice

  • Proiectarea camerei de măcinare elimină împiedicarea dispersia incoerentă.
  • Unitățile de viteză variabile separate asigură flexibilitate excepțională în amestecare și dispersie.
  • Deoarece fluxul materialului este creat prin acțiunea vortexului și a forței centrifuge, se elimină fluxul de presiune în lot.
  • Rotoarele asigură o circulație uniformă, asigură o dispersie uniformă și permit o gamă mai largă de vâscozități de procesare.
  • Deflectoarele sunt montate pe arbori independenți și dispun de o unitate separată de viteză variabilă.
  • Vitezele de operare pot fi controlate manual sau printr-un controler automat de proces.
  • Pereții laterali și partea inferioară a rezervorului de procesare sunt căptușiți împreună cu partea superioară a camerei de măcinare pentru controlul eficient al temperaturii produsului.
  • Vasul portabil cu roți anti-scânteie asigură mobilitatea necesare în operațiunile de transport pentru ambalare ulterioară sau curățare.
  • Curățarea și schimbarea produsului se realizează în mai puțin de 30 de minute pe majoritatea produselor.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau