MasterConch

Îmbunătățiți eficiența producției dumneavoastră de ciocolată!

Informații generale

Datorită design-ului inovator, noul MasterConch poate fi operat la nivele mai mari de umplere.
În combinație cu designul optimizat al arborelui agitator cu raclete și instrumente de amestecare, acum este posibilă obținerea unei amestecări îmbunătățite semnificativ și o forfecare mai mare și, prin urmare, o prelucrare mai eficientă a masei de ciocolată.
În plus, carcasa poate fi golită până la cantități minime reziduale la ieșirea centrală și curățată „pe poziție” cu capetele de pulverizare. Datorită noului orificiu de admisie a aerului, fără bare statice de injecție a aerului, se realizează curățarea maximă a echipamentului MasterConch. Acest lucru face ca noul MasterConch să fie extrem de flexibil.
Este potrivit pentru conșarea masei de ciocolată de înaltă calitate, precum și a compușilor premium de prelucrare, a umpluturilor, a straturilor de acoperire și a straturilor de înghețată, de uscare a materialelor reprelucrate și de înlocuire a conșării clasice. MasterConch este prima conșă capabilă de CIP (Cleanin in Place – spălare pe loc), astfel fiind posibilă schimbarea rapidă a produselor, în aproximativ 30 de minute, fără pierderi semnificative de produs și contaminare încrucișată redusă. Aceasta înseamnă un nivel ridicat de siguranță și flexibilitate.

Beneficiile dumneavoastră

  • Grad ridicat de siguranță a produselor
  • Sistem complet închis
  • Capacitate CIP
  • Nivel ridicat de flexibilitate
  • Economie de spațiu
  • Timp scurt de procesare
  • Cerințe energetice scăzute
  • Cea mai bună calitate

Mărimi MasterConch

Cu MasterConch cu capacitate de stocare închisă, pot fi procesate loturi de produse de până la 6 000 kg, în funcție de model.

Model Mărimea lotului [kg] Cerințe de spațiu [m2]
MasterConch 300 150 – 300 aprox. 3
MasterConch 750 375 – 750 aprox 5
MasterConch 1500 750 – 1 500 aprox 8
MasterConch 3000 1 500 – 3 000 aprox 10
MasterConch 6000 3 000 – 6 000 aprox 13

Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute în planificarea și realizarea cerințelor dumneavoastră specifice. Un proces de producție perfect adaptat nevoilor dumneavoastră va asigura calitatea și reproductibilitatea produsului dumneavoastră.

Aplicații

Cofetărie

  • Ciocolată

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau