Măcinare uscată

NETZSCH reprezentat în România de Kogaion este unul dintre liderii de piață în tehnologia de măcinare uscată. Suntem prima alegere pentru măcinarea produselor uscate!

De la A (cărbune activat) la Z (zinc) – oferim moara potrivita pentru produsul dumneavoastră.
Experiența noastră extinsă și o gamă largă de mori sunt disponibile pentru măcinarea fină și măcinarea ultra-fină a produselor uscate de toate finețele dorite.
Clasificatoarele de înaltă performanță pentru cele mai bune produse, completează programul nostru.

De la mori individuale până la sisteme complete de măcinare/sortare, la cheie; non-PSR sau instalații protejate de explozie datorită prafului, până la 10 Bar PSR (rezistente la șocuri sub presiune) și instalații cu gaz inert; utilizarea materialelor într-o varietate de modele, inclusiv oțel inoxidabil cu suprafețe lustruite sau modele protejate la uzură – Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Clasificarea cu aer a pulberilor uscate

Datorită distribuției dimensiunilor particulelor, unele produse prelucrate încă nu îndeplinesc cerințele aplicației. Fracțiunile fine sau particulele supradimensionate interferează cu prelucrarea ulterioară sau fac produsul final nepotrivit pentru aplicația vizată.

Astfel de produse necesită o „optimizare” suplimentară pentru a satisface distribuția dorită a dimensiunii particulelor necesară pentru a îmbunătăți caracteristicile produsului. Produsele obișnuite cu o gamă de dimensiuni de particule mai mari de 100 μm pot fi clasificate fără dificultate utilizând o mașină de sitare, totuși, clasificatoarele cu aer sunt esențiale pentru distribuirea mai fină a dimensiunilor de particule, care necesită o separare mai controlată.

Aplicațiile tipice pentru clasificatoarele finale sunt separarea materialelor grosiere nedorite și reducerea distinctă a fineței particulelor (desprăfuire).

Sunt disponibile diferite modele de echipamente, în funcție de punctele dorite de separare sau de aplicație. Dimensiunile mașinilor sunt disponibile pentru aproape toate gamele de capacități. Realizăm planificarea proiectului, producția și punerea în funcțiune a echipamentelor individuale, precum și fabricile complete de clasificare.

Echipamente pentru măcinare uscată

Echipamente de laborator

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau