Kogaion Com

Compania Kogaion Com SRL a luat ființă în anul 2004, devenind operațională chiar din prima lună de existență. Încă de la începuturile sale, echipa noastră și-a fixat scopul de a crea o alternativă viabilă adresată entităților de referință din mediul de afaceri românesc. Această misiune a avut, are și va avea la bază standarde extrem de înalte, conforme cu cele enunțate și aplicate de Uniunea Europeană asupra calității produselor și serviciilor oferite.

Eticheta noastră operațională și de conduită se traduce în practică printr-un concept de ansamblu 100% românesc și se diferențiază printr-un raport calitate/preț competitiv în piețele abordate.

Echipa de ingineri Kogaion are o pregătire profesională extrem de solidă, având capacitatea de a acoperi toate aspectele legate de soluționarea și implementarea proiectelor din domeniul nostru de aplicabilitate.

Venim în întâmpinarea nevoilor de optimizare a proiectelor cu o expertiză ale cărei argumentări tehnice solide vă stau oricând la dispoziție, aceste competențe fiind dobândite în urma cercetărilor aplicative în raportul nostru cu industriile de vârf.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau