Apă ultra pură pentru procese tehnologice complexe

Pentru a îndeplini cerințele cele mai înalte de puritate, sistemele de polizare Super-AQUADEM® sunt fabricate cu design și aplicații orientate spre client pentru capacități de până la 20.000 LPH. Fiecare mașină de lustruit din aceste sisteme, cu un volum de până la 600 de litri, se încarcă numai cu rășini de înaltă calitate, de calitate superioară. Un absorbant suplimentar, cu absorbanți speciali TOC, se leagă cu cei mai mici compuși organici în apă ultrapură, care poate fi, prin urmare, redusă la <0,5 ppb TOC prin oxidare UV secundară.
Toate substanțele utilizate, precum și materialele care intră în contact cu mediile, sunt sintetizate în perfect acord cu cerințele specifice ale clienților; Designuri simple PP, precum și construcții PVDF-HP cu tehnologie de sudură IR Plus® sau sudură fără defecte (WNF®).
Sistemele de polizare super-AQUADEM® sunt unite de la 5 LPM la 330 LPM. Pentru eliminarea anionilor, a metalelor și a compușilor organici, toate grupurile de asamblare se bazează pe două polizoare de rășină pură conectate în serie. Concentrația maximă tolerabilă a particulelor în domeniul submicronic este asigurată fie de un filtru din membrană din aval, fie de ultrafiltrare.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau